CV

Jeppe Søe – professionel ordkløver, rådgiver, blogger og journalist – født 1971. Kommunikationsdirektør og Senior Communication Advicer, Thrane Media.

Folketingskandidat for Moderaterne – som jeg har skabt sammen med Lars Løkke Rasmussen. Spidskandidat i Vestjyllands storkreds.

Tidligere studievært på TV Aalborg, TV2/Nord, TV2/DANMARK, TV3, Nordisk Film, TV Danmark og TV2/Midt-Vest. Siden 1996 aktiv i kommunikations- og produktionsbranchen. Aktiv foredragsholder og debattør. Medstifter af Rådet for bæredygtig erhvervsudvikling og tidligere mediechef, Dansk Handelsblad.

Har blandt andre rådgivet og produceret video/marketing for Hotel D’Angleterre, ECCO sko, BLEND, b.young, BTX Group m.fl.

Jeppe Søes foredrag er fortællinger om en medieskabt virkelighed med udgangspunkt i dagsaktuelle eksempler – altid sprudlende og leveret med boblende engagement… og altid uden manuskript.

“Ord skal komme fra hjertet og alle de nymodens Power Point præsentationer og andet gøgl er kun til folk, der ikke han huske hvor de er kommet til. Jeg bruger det levende ord – og det er mere end nok”.