Jeg har rådgivet ledelse og medarbejdere i store og små virksomheder, foreninger og bevægelser. Hjulpet dem til at sætte en kurs og strategisk finde vejen frem – men også hjulpet med at takle en presse, marketing eller skabe fællesskab mellem medarbejdere og ledelse. 

Jeg har rådgivet store internationale virksomheder og helt små start-ups. Brugt fritid på iværksættere, der havde brug lidt erfaren hjælp uden at have økonomien på plads endnu og hjulpet foreninger med at vokse. Jeg har talt for fagbevægelsen, partier og statslige institutioner  et utal af gange, for at skabe et sammenhold og en større sammenhængskraft. 

Jeg har undervist i politiet og forsvaret, hvor budskabet er at genfinde stolheden for uniformen i en tid, hvor man synes man skal løbe så stærkt, at man må se stort på fagligheden. Og talt med statens mange områder om at være del af en politisk virkelighed, hvor man ofte er kastebold eller sættes ind, når Ekstra Bladet laver en forside – og dermed må nedprioritere noget, man personligt mener rent fagligt er vigtigt. Det kræver en del at være offentlig ansat – også brede skuldre. Og dem taler jeg gerne større.

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>