Jeg har holdt foredrag over hele landet siden 1992. Det er blevet til godt 5000 foredrag i både store forsamlinger, på ledelseskonferencer, til høringer – og små menighedsråd eller foreningsarrangementer, der har samlet landsbyen til en aften med ord. 

Begge dele gør en verden til forskel for mig. Både det at tale for store og små forsamlinger, men også kaffen bagefter, hvor en uddybende samtale finder sted – og man hører om de udfordringer, glæder og sorger folk har. 

Jeg taler selvfølgelig om medier og samfund. Om den medieskabte virkelighed, som vi lever i. Jeg taler for folkeskoler om mobning og digitale udfordringer, lærere og politiet om at få stoltheden for sit fag tilbage, medarbejdere om at finde arbejdsglæden – og har fokus på fællesskaber, både de små og de helt store, som gerne skulle kunne fungere ved siden af hinanden uden at kriges.

Jeg bliver altid spurgt, om jeg skal bruge storskærm eller power point. Det skal jeg aldrig. Power Point er kun for folk, der ikke kan huske hvor de er kommet til. Jeg bruger det levende ord, og det må være mere end nok.

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>